افزایش سرعت لود سایت برای یوتیوب

4 روش کاربردی برای افزایش سرعت لود یا سایت کاهش زمان بارگذاری سایت

ذخیره یا کش کردن صفحات وب ، می تواند با کاهش زمان به اولین بایت (TTFB) کمک کند ، زیرا سرور باید از منابع کمتری برای بارگیری صفحه استفاده کند. شما می توانید این کار را در پنل سرور انجام دهید ، به این معنی که میزبان شما آن را برای شما مدیریت می کند. از جمله ابزار های کشینگ روی سرور keepalive و varnish cache می باشد که معمولا برای وردپرس وارنیش کش پیشنهاد می شود. دلیل دیگری سرعت بارگذاری صفحه این است که نام تجاری شما می تواند در ذهن مصرف کنندگان تأثیر بگذارد. اگر بارگیری صفحات وب شما بیش از حد طول بکشد یا مشکلی در طول فرآیند لود رخ دهد ، می تواند شما را غیرحرفه ای و وب سایت شما را غیرقابل اعتماد جلوه دهد.

یکی از انواع محتوایی که در سایت های مختلف استفاده می شود، محتوای ویدئویی است. معمولاً محتوای ویدئویی پهنای باند زیادی می گیرد و اگر روی سرور پر سرعت بارگذاری نشده باشد، می تواند باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت شود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم اگر قصد قرار دادن ویدئو در بخش های مختلف سایت خود را دارید، از سایت هایی استفاده کنید که سرعت بالایی دارند. به عنوان مثال برای سایت های خارجی یوتیوب و برای سایت های ایرانی آپارات گزینه مناسبی است. همچنین با این کار، در هزینه های تهیه سرور صرفه جویی می کنید و می توانید اقدام به کسب درآمد کنید. زیرا هر کاربر گراواتار مربوط به خود را دارد و اطلاعات آن از سایت مرجع گراواتار دریافت می شود.

سرویس مترجم گوگل به آن حد پیشرفته نشده که این فیلم را به زبان فارسی ترجمه کند. بیشتر افرادی که فیلم های آموزشی در یوتیوب را تماشا می کنند به صورت فقط تصویری است. به همین دلیل بیشتر افراد دنبال تغییر سرعت ویدیوهای یوتیوب هستند. پیش از هر چیز باید یادآوری کنیم که دلیل بروز این مشکل عدم نمایش تبلیغات در یوتیوب است. این مشکل معمولاً به دلیل استفاده از نرم‌افزارهایی است که امکان دسترسی کاربران ایرانی به یوتیوب را فراهم می‌کنند. پس از مشاهده سرعت اینترنت، حالا می‌توانید طبق جدول زیر کیفیت پخش ویدیو را مطابق سرعت اینترنتتان تغییر دهید تا دیگر با کندی ویدیوهای یوتیوب مواجه نشوید.

مثلا اگر شما صفحه محصول را باز کنید هم زمان با باز کردن صفحه تمامی تصاویر محصولات شروع به لود شدن می‌کنند و تا پایان دانلود این تصاویر صفحه به کاربر نشان داده نمی‌شود. بالا بردن سرعت سایت و گرفتن بار اضافی از روی سرور بزرگترین چالشی است که شما با آن مواجه هستید. هنگامی که سایت شما در یک سرور میزبانی می شود، هر کاربری که از آن بازدید می کند، درخواست هایی را برای همان سرور ارسال می کند. GIF ها را معمولا برای تصاویر متحرک و یا بنرهای تبلیغاتی استفاده می کنند. در سایتهایی که نیاز به انمیشن سازی برای نمایش عملکرد هست بهتر است به جای نمایش ویدئو از گیف آن استفاده شود. علاوه بر زمان لازم برای بارگزاری فایلهای سایت، زمانی که درخواست به سرور سایت ارسال می شود تا جوابی برگردد و شروع بارگزاری آغاز شود بسیار اهمیت دارد.

این مسئله به تازگی و در به‌روزرسانی‌های جدید گوگل ایجاد شده است. گوگل سیاستی اتخاذ کرده که کاربرانی که تبلیغات را مسدود می‌کنند نباید به محتوای یوتیوب دسترسی داشته باشند. اگر شما نیز راهکار دیگری دارید لطفاً در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید. برای لود شدن بهتر و خلاص شدن همیشگی از کندی ویدیوهای یوتیوب بهتر است از سرویس یوتیوب پرمیوم استفاده کنید. این سرویس به شما اینن امکان را می‌دهد زمانی که ارتباط اینترنت شما ضعیف است ویدیوها را به صورت آفلاین مشاهده کنید و دیگر نیازی نیست هر 5 ثانیه یکبار منتظر بارگذاری ویدیو باشید.

با حذف یا بهینه‌سازی این عناصر اضافی، می‌توان از مصرف منابع کاهش یافته و زمان لازم برای بارگذاری صفحات را بهبود بخشید. علاوه بر این، از بین بردن پلاگین‌ها و اسکریپت‌هایی که برای عملکرد اصلی سایت لازم نیستند، امکان پیشگیری از بروز مشکلات امنیتی و افزایش پایداری وب‌سایت نیز فراهم می‌شود. این فرآیند توزیع بهینه ترافیک به ازای هر سرور، باعث افزایش کارایی و سرعت بارگذاری صفحات می‌شود. همچنین، در مواجهه با افزایش تعداد کاربران و ترافیک، لود بالانسرها به صورت اتوماتیک ترافیک را به سرورهای خالی از بار منتقل کرده و باعث پایداری و استقامت سایت در مقابل بارهای شدید می‌شوند. مانند دیگر مشکلاتی که در وب‌سایت رخ می‌دهد ، برای ایجاد لود تنبل در وردپرس نیز افزونه‌هایی ارائه شده است که می‌توانید از طریق آن لود تنبل را فعال و مشکل کند لود شدن صفحات را از بین ببرید.

WP Optimize یک افزونه فوق العاده است که به طور معمول همه فایل هایی که نیازی به آن ندارید را حذف می کند. ریدایرکت های زیاد در وب سایت شما می تواند بر زمان بارگذاری سایت تاثیر بگذارد. هر بار که یک صفحه به جای دیگری هدایت می شود ، روند درخواست و پاسخ طولانی تر می شود. البته ، در برخی موارد ممکن است تغییر مسیر url (ریدایرکت) ضروری باشد ، مانند زمانی که به یک دامنه جدید منتقل می شوید. شما می توانید با استفاده از کنسول گوگل یا Google PageSpeed ​​Insights هم سرعت سایت را اندازه گیری کنید. یکی از ابزارهای راحتی که به شما کمک می کند تا سرعت صفحات وب خود را در کامپیوترها و تلفن همراه اندازه گیری و آزمایش کنید.

با ورود به لینک PageSpeed.Ninja و وارد کردن آدرس سایت موردنظر، به‌راحتی قبل از نصب افزونه، از عملکرد افزونه Pagespeed ninja باخبر بشید. یکی از خطاهای رایجی که بعد از آنالیز عملکرد سایت تو ابزارهای آنلاینی مثل Google PageSpeed Insights و GTMetrix مواجه می‌شید، ارور leverage browser caching هست. در مقاله رفع خطای کش توضیح مفصلی در این مورد داده شده که بعد از خوندن اون، اطلاعات بیشتری راجع به Cache سایت به‌دست میارید. قبل از معرفی بهترین افزونه ها، بهتره یکسری مقدمات رو توضیح بدم تا خیلی خوب دستتون بیاد که عملکرد این پلاگین‌ها چه جوریه. وقتتون بخیر دوست عزیز در مخزن وردپرس نسخه رایگان راکت وجود ندارد و فقط می‌توانید نسخه پرو افزونه راکت را از سایت راست چین تهیه کنید.

با این تغییرات، زمان لود صفحات وب کاهش می‌یابد و تجربه کاربران بهبود می‌یابد. برای بهینه‌سازی کدها، شما می‌توانید از روش‌هایی مانند فشرده‌سازی و مینیفای کردن استفاده کنید. همچنین، از تکنیک‌های بهینه‌سازی مانند استفاده از فایل‌های خارجی و تصاویر بهینه‌سازی شده نیز می‌توانید استفاده کنید. افزونه WP Fastest Cache یه پلاگین خوب برای افزایش سرعت سایت وردپرس محسوب می‌شه که تابحال بیشتر از 1 میلیون نفر این افزونه رو نصب کردن. چیزی که راجع به این افزونه افزایش سرعت سایت باید بدونید اینه که دو نسخه رایگان و حرفه‌ای (PREMIUM) داره. با داشتن نسخه پولی می‌تونید از قابلیت‌های کش موبایل و ویجت، بهینه‌سازی عکس، Lazy Loading، بهینه‌سازی کد JS و … استفاده کنید.

اگر بخوام داخل همین مطلب به توضیح و پیکربندی لایت اسپید کش بپردازم، حوصله سر بر خواهد شد. به‌روزرسانی به آخرین نسخه از یوتیوب ممکن است به افزایش امنیت و حفاظت اطلاعات شما از تهدیدهای امنیتی کمک کند. توصیه می‌شود همیشه از آخرین نسخه‌های برنامه‌ها و مرورگرها استفاده کنید تا از بهترین تجربه و امنیت برخوردار شوید. کال تو اکشن، CTA یا فراخوان به عمل، نوعی دعوت از مخاطبان برای طی یک فرآیند خاص است که در نهایت منجر به سود کسب‌وکار خواهد شد. CTA به مخاطب اعلام می‌کند که دقیقاً از او چه می‌خواهید و برای یک تجربه کاربری بهتر، او را در چه مسیری هدایت می‌کنید.

در صورتی که سؤالی دربارۀ نرخ کلیک دارید، از طریق بخش نظرات همین مطلب، با ما در ارتباط باشید. شما می‌توانید با ارائۀ انواع پیشنهادات ویژه و شخصی‌سازی شده، افراد را به کلیک روی لینک‌های‌تان، ترغیب کنید. در صورتی که شناسایایی صحیح و هدف‌گیری دقیقی در هنگام تقسیم‌بندی مخاطبان داشته باشید، احتمال کلیک کردن هر فرد روی لینک‌تان را بالا برده و باعث بهبود CTR تبلیغات‌تان خواهید شد. ترکیب این موارد با کلمات و جملاتی که نیازهای مخاطب شما را پوشش می‌دهند، می‌تواند مشتری را به کلیک روی لینک‌های‌تان، ترغیب کند. با استفاده از تکنیک‌های افزایش CTR، می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان، شاهد رشد کسب‌وکارتان باشید. از سرورهایی که از نسخه‌های جدید PHP و پایگاه‌داده‌های بهینه پشتیبانی می‌کنند، استفاده کنید.

افزونه BJ Lazy Load رفتار پیش‌فرض وردپرس در مورد تصاویر را به طور کامل تغییر می‌دهد. ویژگی data-lazy-srcset جایگزین ویژگی srcset می‌شود و نتیجه نهایی این است که به جای پایین آوردن اندازه و وضوح تصویر ، تصویر با وضوح و اندازه کامل به صورت تنبل، لود خواهد شد. نصب و فعالسازی بی درد سری دارد و کافیست وارد بخش افزودن افزونه در وردپرس شوید عبارت BJ Lazy Load را جست‌وجو کنید ، بعد از یافتن افزونه آن را نصب کنید ، سپس فعالسازی کنید . بعد از فعالسازی در منوی تنظیمات یک زیر منو به نام BJ Lazy Load ساخته می‌شود. برای مثال شما میتوانید به جای ایجاد 5 فایل جاوا اسکریپت آن را در یک فایل ادغام کنید.

بارگذاری تنبل (Lazy Load) یکی از تکنولوژی های حوزه وب است که کمک زیادی به افزایش سرعت لود سایت می کند. با استفاده از این تکنولوژی می توانید بخش های مختلف سایت را به صورت مرحله ای بارگذاری کنید تا سرعت سایت شما تا حد زیادی افزایش پیدا کند. به عنوان مثال، در سایتی که از این تکنولوژی استفاده شده باشد ابتدا فهرست، سپس بخش هدف، سپس بخش اصلی و در نهایت، بخش فوتر بارگذاری می شود. لود شدن مرحله به مرحله به افزایش سرعت بارگذاری سایت شما کمک بسیار زیادی می کند. اگر وردپرسی هستید، پلاگین های مختلفی برای این کار وجود دارند که می توانید با نصب آن ها یک سایت با حالت بارگذاری تنبل داشته باشید. علاوه بر آن که سرعت سایت می تواند کاربر را به ماندن در سایت تشویق کند، روی رتبه بندی سئو سایت فروشگاهی شما هم تاثیر زیادی می‌گذارد.

برای داشتن بهترین تجربه در حین پخش ویدیوها، بهتر است ابتدا Cache مرورگرتان را پاکسازی کنید. بله، مرورگرهایی مثل Chrome و Firefox با بهینه‌سازی‌های جدید، سرعت بهتری در نمایش ویدیوهای یوتیوب دارن. برای درک اهمیت تست A/B روی افزایش نرخ کلیک، به مثال‌های کاربردی از این مدل آزمون و خطای بازاریابی که در ادامه آورده‌ایم، توجه کنید. عنوان صفحات فرود، تیترهای مربوط به محتوای تبلیغاتی، جملاتی که در بالای هر صفحه نمایش داده می‌شوند و حتی لغات موجود در  نامک (URL) هر لینک، در ترغیب کاربران به کلیک روی آن، مؤثراند. آیا می‌دانید که چگونه می‌توان میزان موفقیت کمپین‌های تبلیغاتی را اندازه‌گیری کرد؟ نرخ کلیک یا Click-Through Rate معیاری برای محاسبۀ مقدار موفقیت‌آمیز بودنِ مارکتینگ برای کسب‌وکارتان است. CDN مانند بزرگراهی است که فلش برای حرکت سریع‌تر به مقصد انتخاب می‌کند.

با دو افزونه زیر می توانید هم کش را برای سایت خود فعال نمایید و هم از قابلیت های بسیار زیاد دیگر آنها برای افزایش سرعت سایت خود استفاده نمایید. این ابزارها می‌توانند به شما کمک کنند تا نقاط ضعف سرعت لود وب‌سایت خود را شناسایی کنید و اقدامات بهینه‌سازی را براساس نتایج آنها اعمال کنید. با استفاده از Pingdom، می‌توانید زمان بارگذاری صفحات و اجزاهای مختلف وب‌سایت خود را اندازه‌گیری کنید. این ابزار اطلاعات دقیقی در مورد زمان لود وب‌سایت و همچنین منابعی که زمان بیشتری را درخواست می‌دهند، ارائه می‌دهد. این ابزار امتیازهای مختلف را برای نسخه موبایل و دسکتاپ ارائه می‌دهد و پیشنهادات بهینه‌سازی ارائه می‌کند.

این‌ها داده‌های URI هستند نه درخواست های HTTP که در واقع ، به مرورگر می‌گوید که فایل Gif را به صورت محلی (با کد‌های Base 64) لود کند نه به صورت دانلود از سرور. البته ، برای استفاده از این گزینه شما باید یک تصویر کوچک و با رزولوشن پایین طراحی کنید که به لود وب سایت آسیب نزند. در این مقاله، ایده‌هایی در مورد افزایش سرعت بارگذاری وب سایت را در اختیارتان قرار می‌دهیم. اگر کاربران و ربات ها قبل از بارگذاری سایت آن را ترک کنند، به هدفتان از طراحی سایت نمی رسید و کاربران فعلی به مشتریان آتی تبدیل نمی‌شوند. سرعت هاست (سرور) تاثیر زیادی روی سرعت وب سایت دارد و با استفاده از سایت پرسرعت می تواند تا حد زیادی سرعت وب سایت را بهبود بخشید.

در تصویر زیر حجم محتوای وب سایت را هنگامی که افزونه a3 Lazy Load فعال است را مشاهده می‌کنید. زمان لود وب سایت ما دوباره به زیر نیم ثانیه آمد ، این سرعت با توجه به تعداد تصاویر و ویدیو قابل توجه است. همچنین شما میتوانید بعضی از class های CSS موجود در فایل html صفحه را نیز در لیست عبور (محروم) قرار دهید تا آن class ها به صورت لود تنبل ، لود نشوند. سپس بعد از اینکار شما میتوانید آن class ها را به فیلم ها و تصاویری که قصد ندارید به صورت تنبل لود شوند بدهید تا به صورت عادی لود شوند. در نهایت ، شما می‌توانید مقدار لازم برای نزدیکی برای نمایش تصاویر قبل از دانلود و نمایش را بشناسید.

یه‌سری افزونه برای بهبود نظرات وردپرس وجود داره، مخصوصا اگه نظرات بالایی دارید، مثلا در همین بلاگ میزفا ما بالای ۱۰ هزار نظر داریم و همین نظرات می‌تونن باعث کندی سایت بشن. چطوری؟ وقتی یه مقاله باکیفیت انتشار میدی و کلی نظرات خوب داره، باعث طولانی شدن صفحه میشه. به عبارت دیگه DOM صفحه بالا میره و چقدر خوب میشه که نظرات به صورت LazyLoad یا لود تنیل بالا بیان. برای دانلود افزونه افزایش سرعت برای وردپرس BJ Lazy Load اینجا کلیک کنید. جهت دانلود افزونه افزایش سرعت حرفه ای وردپرس Autoptimize اینجا کلیک کنید. یکی از خطاهای رایج بعد از آنالیز عملکرد سایت تو ابزار GTmetrix مشاهده ارور Inline small CSS و  Inline small JavaScript تو لیست عوامل اختلال در سرعت سایت هست.

در نهایت امیدواریم متوجه این موضوع شده باشید که یک سایت هرچقدر هم که خوب باشد اگر سرعت بالایی در بارگذاری نداشته باشد، یک سایت بازنده است. پس بلافاصله بعد از خواندن این نوشته بهبود سرعت سایت خود را دستور کار خود قرار دهید و این دوره جرفه ای و با ارزش را تهیه نمایید. به کمک CDN، محتوای سایت شما در سراسر جهان به سرعت ارائه می‌شود، این کار باعث بهبود زمان بارگیری صفحات می‌شود. این عمل باعث کاهش فاصله جغرافیایی بین کاربر و سرور می‌شود و زمان لازم برای انتقال داده‌ها را به حداقل می‌رساند. موتورهای جستجو، به ویژه گوگل، سرعت لود را به عنوان یکی از عوامل اساسی در رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها در نتایج جستجو موبایل در نظر می‌گیرند. وب‌سایت‌های با سرعت لود کمتر ممکن است در رتبه‌بندی نتایج گوگل عقب بیفتند و به این ترتیب از دید کاربران واجدان شرایط در موتورهای جستجو دور شوند.

افزونه‌های کش نقش مهمی در افزایش سرعت لود سایت داشته و می‌توانند به شما کمک کنند. با استفاده از این افزونه‌ها، می‌توانید اطلاعات صفحات وب را در حافظه سرور ذخیره کنید و به صورت موقت درخواست‌های کاربران را پاسخ دهید. این عمل باعث کاهش تعداد درخواست‌ها به سرور و بهبود سرعت لود سایت خواهد شد. تصاویر یکی از مهم ترین عناصر هر سایتی هستند که در تمام بخش ها مورد استفاده قرار می گیرند. اگر این تصاویر بهینه سازی نشده باشند، حجم سایت را افزایش می دهند و باعث کاهش سرعت لود سایت می شوند. به همین دلیل ضروری است که پیش از استفاده از تصاویر در سایت، ابتدا آن ها را بهینه سازی کرده و از سایز مناسب آن استفاده کنید.

وب‌سایت‌هایی که به سرعت بارگذاری محتوا می‌پردازند، به کاربران تجربه راحت و لذت‌بخشی از محتوا ارائه می‌دهند، که این امر منجر به حفظ بازدیدکنندگان و کاهش نرخ خروج می‌شود. لود تنبل یکی از چندین تکنیک موجود برای افزایش سرعت وب سایت وردپرس شماست. با این حال ، اگر از تصاویر و ویدیو‌های زیادی در وب سایتتان استفاده می‌کنید باید بدانید که لود تنبل پتانسیل آن را دارد که تاثیر عمیقی بر افزایش سرعت داشته باشد. پس از فعالسازی ، افزونه در منو تنظیمات یک زیر منو Lazy Load XT ایجاد می‌کند و شما می‌توانید از آن طریق افزونه را پیکربندی کنید. پس از اولین بررسی دیداری وب سایت متوجه خواهید شد که این افزونه بیشتر از لود تنبل تصاویر و ویدیو‌ها عمل می‌کند. شما علاوه بر لود تنبل می‌توانید فایل‌های جاوااسکریپت و سی اس اس را Minify کنید.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/